Terzićev spisak od 27 odbojkašica za Igre u Tokiju

Selektor ženske repezentacije Srbije Zoran Terzić saopštio je širi spisak od 27 odbojkašica za Olimpijske igre u Tokiju.

Izvor: MS

Četvrtak, 12.03.2020.

13:43

Terzićev spisak od 27 odbojkašica za Igre u Tokiju
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Odbojkaški turnir, prema planiranom, oigraće se u Arijake areni u Tokiju.

Na spisku su: tehničari: Maja Ognjenović, Bojana Drča, Slađana Mirković, Emilija Žakić, Mila Đorđević i Aleksandra Ćirović; korektori: Tijana Bošković, Ana Bjelica, Milica Kubura i Milka Stijepić; libera: Silvija Popović, Teodora Pušić, Bojana Gočanin i Sanja Đurđević; blokeri: Milena Rašić, Stefana Veljković, Mina Popović, Maja Aleksić, Tanja Sredić, Božica Marković i Jovana Kocić; primači: Brankica Mihajlović, Bjanka Buša, Bojana Milenković, Jelena Blagojević, Katarina Lazović i Sara Lozo.

Akutelne svetske i dvostruke uzastopne evropske šampionke, u Tokiju će braniti srebro sa prethodnih Igara u Rio de Žaneiru.

Prvi meč u grupi A odigraće protiv Dominikanske Republike u nedelju, 26. jula od 7.20 sati po našem vremenu, u drugom kolu 28. jula, igrati protiv Japana (7.20), a u 3. kolu, 30. jula protiv Kenije (7.20).

Seniorke Srbije će u 4. kolu 1. avgusta, igrati protiv Brazila (9.25), a u poslednjem kolu 3. avgusta protiv Koreje od 2.00 sata po našem vremenu.

U grupi B igraće Kina, SAD, Rusija, Italija, Argentina i Turska, a plasman u četvrtfinale izboriće po četiri selekcije iz obe grupe.

Olimpijske igre na programu su od 26. jula do 9. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: