Crvena zvezda ponovo bez trenera

Radan Rovčanin podneo je ostavku na mesto trener rukometnog kluba Crvena zvezda.

Izvor:

Subota, 22.02.2020.

20:43

Crvena zvezda ponovo bez trenera
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Rovčanin je crveno-bele napustio posle četiri i po meseca.

Posle poraza od Partizana, odlučio je da napusti beogradskog velikana.

"Dođe trenutak kada čovek ne može više. Nažalost, tako je ispalo. Nije bila sjajna situacija kad sam došao, svestan sam toga bio, ali posle kraće adaptacije, bilo je pomaka na bolje. Pobedili smo, objektivno, bolje ekipe od nas u datom trenutku, Železničar, Kikindu, Proleter. Međutim, u završnici prvog dela sezone imali smo peh da nam se povredi Todorović", rekao je Rovčanin za "Sportski žurnal".

Crvena zvezda nalazi se na poslednjem mestu u Superligi Srbije, sa samo četiri pobede i jednim remijem i čak 12 poraza posle 17 odigranih utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: