"Igrači Liverpula su zveri, rade stvari koje ne izgledaju normalno"

Fudbaleri Atletiko Madrida Janik Karasko i Saul Niges optimisti su pred dvomeč sa Liverpulom u osmini finala Lige šampiona.

Izvor: MT

Ponedeljak, 17.02.2020.

18:45

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Elitno takmičenje se nastavlja u utorak, kada su na programu prve dve utakmice Atletiko Madrid – Liverpul i Borusija Dortmund – Pari Sen Žermen.

Karasko ističe će njegova ekipa igrati srcem i dati sve od sebe protiv aktuelnog šampiona Evrope i sveta.

"To će biti teška utakmica, ali svi mečevi u Ligi šampiona su teški. Ako uradimo ono što moramo i što (trener Dijego) Simeone traži od nas, možemo da prođemo. Najvažnije je da odigramo srcem, da damo sve od sebe. Navijači će biti uz nas, pomoći će nam da prikažemo najbolju igru", rekao je Karasko.

Njegov saigrač Saul Niges optimista je pred predstojeći dvomeč, uprkos sjajnoj formi u kojoj se nalazi engleski tim.

"Liverpul ima zveri u sredini koji neverovatno trče i vrše presing. Stvari koje radi na prvi pogled ne izgledaju normalno, izgledaju neorganizovano, ali cela ekipa je uigrana. Gledaš i pomisliš zašto se neko iz sredine nalazi sada na ovoj poziciji, ali pogledaš bolje i vidiš da mu je saigrač pokrio mesto. Klop kaže da igraju srcem, ali i to je planirano. AKo jedan krene u divlji presing, svi ga prate. Stvarno vrše presing kao životinje, a znaju čak i ako im probijete taj presing da će njih sedmorica trčati kao ludaci nazad u odbranu", rekao je Niges.

Mečevi između Atletika i Liverpula, odnosno Dortmunda i Pari Sen Žermena počinju u utorak od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: