Gardijan: Veličanstvena tehnika i povratak u formu Sergeja Milinković-Savića VIDEO

Sergej Milinković-Savić je u derbiju protiv Intera u okviru 24. kola Serije A odigrao možda i najbolju utakmicu u dresu rimskog kluba.

Izvor: MT

Ponedeljak, 17.02.2020.

17:15

Gardijan: Veličanstvena tehnika i povratak u formu Sergeja Milinković-Savića VIDEO
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

On ne samo da je postigao pobedonosni pogodak u 69. minutu (2:1), nego je igračima nerazura radio "šta je hteo", dobijao sve duele, što vazdušne, što one na zemlji.

Njegova sjajna partija odjeknula je ne samo u srpskim i italijanskim medijima, nego i mnoge šire, između ostalog, u britanskom Gardijanu.

"Bila je to veličanstvena tehnika Milinković-Savića, koji je još jednom podsetio da uprkos svojoj korpulentnosti (196 cm) može i te kako da se snađe u uskom prostoru", piše Gardijan.

Gardijan podseća da Sergej, iako proglašen za najboljeg veznog igrača prošle godine u Seriji, nije pružao baš dobre partije u nebesko-plavom dresu.

"Lacio je ove sezone imao uspon kao kolektiv, ali napredak Milinković-Savića i njegov povratak u top formu bio je ključni deo slagalice. Igrača, kojeg je vlasnik Klaudio Lotito cenio na 100.000.000 evra, prošlog leta nije dobio nijednu ponudu te 'težine'. Možda je to bilo i dobro. Dobitak Lacija je očigledan. Uz to, Sergej takođe profitira od mogućnosti da se razvija u sjajnom timu i pod možda najboljim trenerom u Seriji A Simoneom Inzagijem", piše na kraju teksta u britanskom Gardijanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: