Vranješ na meti kritika: "Neverovatno šta je napravio"

Selektor reprezentacije Slovenije Ljubomir Vranješ kritikovan je u javnosti zato što je ova selekcija zakomplikovala svoju situaciju na Evropskom prvenstvu.

Izvor: MT

Utorak, 21.01.2020.

13:19

Vranješ na meti kritika:
EPA-EFE/ANDREAS HILLERGREN SWEDEN OUT

Slovenci su bili u sjajnoj poziciji, međutim, porazom od Mađarske njihov plasman u polufinale je pod znakom pitanja.

Vranješu se najviše zamera zbog činjenice da je na klupi u tom duelu više od 45 minuta držao Deana Bombača, koji je dva dana ranije protiv Švedske postigao devet golova i imao 10 asistencija.

"Neverovatna je odluka Vranješa da na klupi čak 45 minuta drži igrača koji mu je ključan i jedan od najboljih na Evropskom prvenstvu. Na kraju je zbog toga izgubio", pišu slovenački mediji.

Vranješ je imao opravdanje.

"Turnir je dugačak i potrebno nam je puno kvalitetnih igrača. Ne mislim da je Miha zarabec igrao loše u prvom poluvremenu, ali nakon 10-15 minuta u drugom delu napravili smo izmenu. Mislim da morate koristiti sve igrače, a ja ih imam. Ranije tokom turnira stavili smo ogroman pritisak na nekoliko igrača i sad je bilo vreme da vidimo neke druge na delu", rekao je Vranješ u svoju odbranu,

Slovenija naredni meč igra protiv Portugala u utorak od 16.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: