Jokić i Meloun o angažovanju u reprezentaciji Srbije

Nikola Jokić, srpski košarkaš koji brani boje Denver Nagetsa, kao i njegov trener Majk Meloun, ponovo su upitani o reprezentaciji Srbije.

Izvor: MT

Utorak, 21.01.2020.

11:05

Jokić i Meloun o angažovanju u reprezentaciji Srbije
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Sjajni centar je protekle noći još jednom ostvario dabl-dabl učinak (17p+13sk) u pobedi nad Minesotom, a u razgovoru sa dopisnikom RTS-a je ponovo napomenuo da ne zna da li će igrati za nacionalni tim ovog leta u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

"Pa ja ne znam. Ne znam ni za trenera, ne znam ni za mene. Fokusiram se sada još na ovu sezonu, još je ostalo 39-40 utakmica. Puno je to, stvarno. Nema odgovora za sada", rekao je Jokić za RTS.

Klupski reporter je u vezi sa selekcijom Srbije takođe pitao i Majka Melouna, koji nije potvrdio, ali ni demantovao glasine da će biti pomoćnik selektoru Igoru Kokoškovu.

"Vodim dijalog sa Igorom Kokoškovim. Imali smo sjajne konverzacije. Još ništa nije zvanično dogovoreno ali to je nešto zašta sam definitivno zainteresovan. Nastaviću da razgovaram sa Igorom i Košarkaškim savezom o tome i ako postignem dogovor biće to sjajno i jedna odlična prilika", rekao je Meloun.

Meloun je dodao da ne može da govori u Jokićevo ime.

"Razgovori sa njim su protekli između nas dvojice i ne želim da dodajem nikakav pritisak na Nikolu, to je poslednja stvar koju bih hteo da uradim", dodao je Meloun.

Jokić je upitan i za predstojeći Ol-star, a glasanje navijača traje još nekoliko dana.

"Sigurno taj moj Ol star je veliko priznanje koje ja sigurno želim. Trenirao sam celi leto i to je neki individualni uspeh. Ako uđem biću prezadovoljan, ako ne, opet neću dopustiti da utiče na neke moje druge ciljeve", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: