"Zvezda nas je izdominirala"

Trener košarkaša Cibone Ivan Velić smatra da je neagresivnost njegovih igrača dovela do ubedljivog poraza od Crvene zvezde.

Izvor: MT

Ponedeljak, 20.01.2020.

21:50

Foto: Aba league/Crvena zvezda Mts

Šampion ABA lige je u 16. kolu rutinski savladao Zagrepčane sa 102:80 i tako ponovo ušao u plej-of zonu posle duže vremena.

"Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. Izdominirali su nas. Zameram ekipi na neagresivnosti, pogotovu na otvaranju, kada smo u 1/4 primili 31 poen. Bez obzira na kvalitet Zvezde, morali smo bolje odgovoriti. Premekano smo ušli, to je Zvezda iskoristila i sve ostalo je bilo odrađivanje posla", rekao je Velić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota smatra da nije lako igrati ni kada ekipi ide kako treba.

"Mislim da je od početka bilo jasno da smo kvalitetniji tim i to smo pokazali tokom utakmice. Teško je držati koncentraciju, pogotovo kada osetiš da utakmica ide kako treba. Ipak, mislim da smo sačuvali energiju i da se nismo previše potrošili. Već sutra nastavljamo da treniramo i spremamo se za naredne utakmice", rekao je Šakota.

Crvenu zvezdu očekuju dva gostovanja. Prvo Barseloni u Evroligi, a zatim i Igokei u regionalnom takmičenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: