Repriza prethodnog finala EP – Španija ide na Srbiju!

Vaterpolisti Španije pobedili su Nemačku 12:6 (1:1, 6:3, 3:0, 2:2) i zakazali duel sa Srbijom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.

Izvor: MS

Ponedeljak, 20.01.2020.

17:00

Repriza prethodnog finala EP – Španija ide na Srbiju!
(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Španija je opravdala ulogu velikog favorita i sigurnom igrom, stvorenom u drugoj deonici koju je dobila tri razlike, prošla među osam najboljih.

Dominirao je Alvaro Granados sa pet golova iz šest pokušaja, Alberto Munariz se tri puta upisao u strelce, dva Adrijan Delgado, dok je kod Nemaca najbolji bio kapiten Julijan Real sa dva pogotka.

Meč Srbije i Španije je svojevrsna repriza finala prethodnog Evropskog prvenstva u Barseloni, kada je tim Dejana Savića slavio posle peteraca 12:10.

Za sada je poznato da se u istoj rundi sastaju Crna Gora i Italija, dok Mađarska čeka boljeg iz duela Rusija - Gruzija, a Hrvatska iz Rumunija - Grčka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: