Sevidž ne igra više za Vels

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.03.2005.

23:50

Default images
Fudbaler sredine terena Blekburna Robi Sevidž izjavio je da ubuduće neće igrati za reprezentaciju Velsa.

Sevidž je to izjavio istog dana kada je selektor reprezentacije Velsa Džon Tošak obelodanio spisak igrača koji će nastupati na sledeće dve utakmice protiv Austrije u šestoj kvalifikacionoj grupi za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine.

"Osećam da je trenutak pravi. Želim da provedem više vremena sa svojom porodicom i da se u potpunosti koncetrišem na karijeru u Blekburnu", rekao je Sevidž, navodi se na internet sajtu engleskog kluba.

Sevidž je za reprezentaciju Velsa debitovao 1995. godine, odigrao je 39 mečeva i postigao dva gola.

Tošak je, medjutim, izjavio da nije ni nameravao da uvrsti Sevidža u nacionalni tim na narednim utakmicama.

"Razgovarao sam sa Sevidžom danas ujutro i objasnio mu da neće biti u sastavu tima za dve utakmice sa Austrijom. Rekao sam mu da želim da probam nešto drugo. On je rekao da se svejedno povlači i veza se prekinula", izjavio je Tošak.

Vels 26. marta u Kardifu dočekuje Austriju, a četiri dana kasnije gostuje istoj ekipi. Vels je trenutno na pretposlednjem mestu grupe sa dva osvojena boda iz četiri utakmice.

Lider u grupi fudbaleri reprezentacija Engleske ima 10 osvojenih bodova, dok je Austrija treća sa pet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: