Vašington ima novog trenera

NFL franšiza Vašington Redskinsa angažovala je Rona Riveru kao svog novog glavnog trenera.

Izvor: SN

Sreda, 01.01.2020.

16:38

Vašington ima novog trenera
Photo by Ronald Martinez/Getty Images

Ron Rivera će na pravoslavni Božić, 7. januara, napuniti 58 godina.

On je poznat kao dugogodišnji trener Karolina Pantersa, koji su ga posle 5-7 skora i još jedne slabe sezone otpustili.

Rivera je za 9 godina u Karolini imao skor 76-63 i vodio je ekipu do Superbola 50, gde su bili poraženi od Denver Bronkosa posle fantastične partije defanzivnog igrača Vona Milera.

Rivera će preuzeti Vašington Redskinse, a ironično, Riverina poslednja utakmica u Pantersima bio je poraz na svom terenu od Redskinsa rezultatom 29:21.

Džej Gruden je posle pet uzastopnih poraza otpušten, a Bil Kalahan je preuzeo kormilo Redskinsa, dok će ih u budućnosti voditi Ron Rivera, što je i vlasnik franšize potvrdio.

"Posle nekoliko sastanaka sa trenerom Riverom bilo je jasno da je on prava osoba za Vašington Redskinse i da on može da nas vrati na pobednički kolosek. Ron je trener koji uživa veliko poštovanje širom lige i jedan je od najboljih trenera u zemlji", poručio je Den Snajder.

Ron Rivera je potpisao petogodišnji ugovor sa ekipom iz prestonice Sjedinjenih Američkih Država, a najviše ga je zaintrigiralo jezgro mladih igrača.

"Volim istoriju Redskinsa, to je zaista sjajan tim, ali sam fokusiran na budućnost i priliku da pobeđujem sa grupom fantastičnih mladih igrača", na predstavljanju je poručio Ron Rivera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: