Spektakl bez glavnih zvezda – Minesota srušila Bruklin VIDEO

Utakmicu večeri u NBA ligi odigrali su Minesota Timbervulvsi i Bruklin Netsi.

Izvor: MT

Utorak, 31.12.2019.

08:15

Spektakl bez glavnih zvezda – Minesota srušila Bruklin VIDEO
Photo by Hannah Foslien/Getty Images

Iako bez glavnih zvezda, Endrua Viginsa i Karl-Entonija Taunsa sa jedne i Kajrija Irvinga i Kevina Durenta sa druge strane, publika je imala prilike da vidi pravi spektakl, koji je rešen tek posle produžetka, u korist domaćih, rezultatom 122:115.

Meč je obilovao preokretima i serijama, a priliku da dođu do brejka Netsi su propustili u završnici regularnog dela, kada im je falila mirnoća u napadu.

Minesotu je do trijumfa predvodio Šabaz Napije koji je dao 25 poena i zabeležio osam asistencija, Džeret Kalver je postigao 21, a Robert Kovington 14 poena uz sedam skokova.

Bruklin je imao takođe raspoložene igrače u svojim redovima. Spenser Dinvidi pružio je odličnu partiju, postigavši 36 poena, osam asistencija, pet skokova i jednu ukradenu loptu.

Pratili su ga Džo Heris sa 19 poena i sedam skokova, Vilson Čendler je ubacio 13, a Timoti Luvavu 11 poena. Pobedu je ostvarila i ekipa Jute koja je savladala Detroit sa 104:81.

Ubedljiv trijumf Džezerima doneli su Donovan Mičel koji je postigao 23 poena, dok je hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović meč završio sa 17 poena i četiri skoka.

Kod poražene ekipe najbolji je bio Derik Rouz sa 20 poena, dok su Dramond i Makhajlijuk postigli po 15 poena.

Poslednju utakmicu večeri odigrali su Portland i Finiks, a kao pobednici izašli su gosti – 116:122.

najefikasniji je bio Devin Buker sa 33 poena, Keli Obri dodao je 29, a Riki Rubio 18 poena.

U poraženoj ekipi dobru partiju je pružio Demijen Lilard, koji je meč završio sa 33 poena i sedam asistencija, Mekolum je dodao 25, Vajtsajd 16 poena.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: