Predsednik Srbije najavio velika ulaganja u sportsku infrastrukturu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će veliki novac biti uložen u sportsku infrastrukturu u narednom periodu, jer je to povezano sa turizmom.

Izvor: B92

Subota, 28.12.2019.

12:15

Predsednik Srbije najavio velika ulaganja u sportsku infrastrukturu
FOTO TANJUG / TANJA VALIC/ jd

To je ilustrovao primerom da pomoć u izgradnji košarkaških i fudbalskih terena na Divčibarama znači da se pomoglo i značajnom povećanju broja turista na toj planini.

Vučić je predstavio program "Srbija 2025" u okviru kog će biti uloženo 14 milijardi evra u razne investicione projekte.

Vučić je, među projektima čija realizacija sledi u narednom periodu, nabrojao nacionalni stadion u Beogradu, gradske stadione u Subotici, Leskovcu, Zaječaru, Kraljevu, Loznici, Kruševcu, Vranju, Novom Pazaru.

Posebno je, kaže, ponosan, što će novac biti izdvojen za dvoranu Sportskog društva Radnički sa Vračara.

Takođe, biće izgradnjena multifunkcionalna dvorana u Košutnjaku, Nacionalni odbojkaški centar, Atletski centar Chuprija, kompleks bazena u Vrnjačkoj banji, Košarkaški nacionalni trening centar, sportski centar Karataš, streljana u Boru...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: