Hojcer:" Nisam samo ja nameštao! "

Izvor: B92

Sreda, 09.02.2005.

14:24

Default images

Nemački sudija Robert Hojcer koji je priznao da je “nameštao” rezultate utakmica i tako napravio pravi zemljotres u nemačkom fudbalu, izjavio je u prvom javnom nastupu na TV ZDF da “ ga je sramota zbog svega što je učinio i da nije bio svestan veličine cele stvari” ali i dodao nešto što će mnoge u nemačkom fudbalu još više zabrinuti:

Oni (fudbalski savez) misle da je ceo slučaj završen sa jednim arbitrom. Sve se sručilo na mene, ali naleteli su na osinjak. Imam puno informacija koje će razotkriti mnogo više” rekao je 25-godišnji sudija koji se od otkrića o skandalu nalazi pod zaštitom na nepoznatoj lokaciji.

Hojcer je priznao da je bio zaveden novcem: “Veliki novac me zaslepeo. Kao sudija zaradjivao sam oko 3000 evra mesečno. Odjednom, počeo sam da zaradjujem desetine hiljada. Kockarska mafija me pratila preko interneta i zapazila moju najslabiju tačku” rekao je osramoćeni sudija koji u potpunosti saradjuje sa državnim tužiocem i čelnicima fudbalskog saveza Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: