Emotivni govor Kepernika: Već tri godine bežite od istine VIDEO

Kolin Kepernik, kontroverzni kvoterbek, održao je otvoreni trening u Atlanti i najavio pokušaj da se vrati NFL-u posle tri godine odsustva.

Izvor: LN

Nedelja, 17.11.2019.

11:25

Emotivni govor Kepernika: Već tri godine bežite od istine VIDEO
Photo by Carmen Mandato/Getty Images

Kolin Kepernike je šest godina igrao za San Francisko 49erse, sa kojima je otišao i na jedan Superbol gde su poraženi od strane Baltimor Rejvensa.

Posle toga su usledile nešto slabije Kolinove partije, problemi sa ugovorom kao i protesti zbog rasne neravnopravnosti zbog kojih ga nema u ligi od 2016. godine.

Posle otvorenog treninga, na kojem su ga gledale 24 ekipe, Kepernik je održao emotivni govor u kojem se zahvalio javnosti na podršci.

"Bitno je da ovo čujete. Vas napadaju poslednje tri godine, to rade i danas. Zahvalan sam vam na svemu što radite, što ste došli i što govorite istinu. Ja sam spreman već tri godine. Tri godine me sputavaju. Svi znaju zašto sam ovde došao i nemam šta da krijem", rekao je Kepernik. On je pozvao vlasnike timova da "prestanu da beže".

"Sada čekamo 32 vlasnika i sve 32 ekipe da prestanu da se kriju. Da prestanu da se kriju od istine i od ljudi. Spremni smo da igramo za bilo koju ekipu. Otići ću na intervju sa bilo kojom ekipom, bilo kada. Bio sam spreman i i dalje sam spreman (da igram)", dodao je Kepernik.

Kako je potvrđeno iz NFL–a, snimak Kepernikovog treninga biće prosleđen svakoj od 32 ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: