Bolt se nudi NFL – ali ima interesantan "uslov" VIDEO

Jusein Bolt se još uvek nije pomirio sa činjenicom da je "penzioner", pa i dalje pokušava da počne karijeru u nekom drugom sportu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Sreda, 30.10.2019.

16:43

Bolt se nudi NFL – ali ima interesantan
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Nakon što se nije probio kao fudbaler, sada je zainteresovan za američki fudbal.

Višestruki svetski i olimpijski rekorder i šampion u sprintu je istakao da je voljan da počne karijeru u sportu u kojem bi mogao da iskoristi svoje talente.

S obzirom na brzinu i visinu, reklo bi se da bi mogao da bude "savršen" hvatač u NFL ligi. Međutim, Bolt ima dva uslova ukoliko je neki NFL tim zainteresovan za njega.

"Ako me pozovu Petriotsi ili Aron Rodžers ja sam spreman", rekao je Bolt.

Izjava koja sigurno ne iznenađuje s obzirom da ne postoji igrač američkog fudbala koji ne bi voleo da igra sa Tomom Brejdijem ili Rodžersom, dvojicom živih legendi ovog sporta koji su idealni partneri za svakog risivera.

Bolt je zimus pokazao da poseduje "perormanse" za nastup u NFL. Jamajkanac je u februaru istrčao sprint na 40 jardi, jedan od ključnih testova za igrače koji žele u NFL, za fenomenalnih 4,2 sekunde.

To je na nivou rekorda iz 2017. koji je postavio aktuelni risiver Sinsinati Bengalsa Džon Ros, s tim što je Bolt trčao u trenerci i bez sprinterica!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: