Ponovo otvoren Skijaški klub Crvena zvezda

Prigodnim koktelom održanim u Red cafe-u na stadionu "Rajko Mitić" obeleženo je reosnivanje Skijaškog kluba Crvena zvezda.

Izvor: MT

Sreda, 30.10.2019.

12:54

Ponovo otvoren Skijaški klub Crvena zvezda
Ilustracija: Cameron Spencer/Getty Images

Domaćin ovog lepog druženja bio je poznati glumac i veliki navijač Crvene zvezde Aleksandar Radojičić, a o klubu i predstojećim kampovima koji će se realizovati u nastupajućoj zimskoj sezoni govorili su generalni sekretar Sportskog drustva Crvena zvezda Igor Milojević, generalni sekretar Skijaškog kluba Crvena zvezda Uroš Maksimović, kao i poznati olimpijac Slađan Ilić.

"Podržimo crveno-belu tradiciju zdravog razvoja! Kako i sam slogan skijaškog kluba zvuči", rekao je Radojičić.

Želja Skijaškog kluba je da se mladi uče poštovanju određenih normi i pravila ponašanja, da nauče kako da prevaziđu probleme, međusobno se pomažu i izbore za svoj status u grupi na principu zdrave konkurencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: