Odbojkaši Slovenije dočekani u Ljubljani

Odbojkašima Slovenije, posle poraza od Srbije u finalu Evropskog prvenstva, priređen je doček na Kongresnom trgu u Ljubljani.

Izvor: MT

Utorak, 01.10.2019.

16:05

Odbojkaši Slovenije dočekani u Ljubljani
EPA-EFE/YOAN VALAT

Kako prenosi portal Radio televizija Slovenije, hiljade navijača su uz srebrne odbojkaše pozdravili i bicikliste, osvajače zlata u kajaku Evu Terčelj i Nejca Žnidarčiča, kao i bronzanog kanuistu Luku Božiča.

Odbojkaš Dejan Vičić zahvalio se na podršci na glavnom trgu, ali i u hali Štožice u pobedi nad Poljskom u polufinalu i u Parizu protiv Srbije.

"Vi ste najbolji navijači na svetu, pokazali ste to u Stožicama i Bersiju. Kada vidimo kako se ujedinila Slovenija i kakvu podršku imamo mnogo je lakše. Razočarali smo, hteli smo zlato, ali srebro sija kao zlato. Teško ćemo prebroditi poraz u finalu, ali moramo da budemo zadovoljni", rekao je Vinčić, a prenosi RT Slovenije.

Doček je priredjen i šampionima Evrope, odbojkašima Srbije, na tradicionalnom mestu proslava uspeha - ispred Skupštine Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: