Milojević: Da mogu da promenim – promenio bih strance koji su igrali

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je probao da iznenadi Partizan sa novom formacijom i istakao da nije prijatno zbog poraza od "večitog" rivala.

Izvor: SN

Nedelja, 22.09.2019.

21:12

Milojević: Da mogu da promenim – promenio bih strance koji su igrali
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Probali smo da iznenadimo Partizan sa drugačijom fomacijom, da kontrolišemo prostor i loptu. Bilo je par segmenata kada smo radili dobre stvari i ono što smo želeli, ali onda ne centriramo kako treba... Ja sam najodgovorniji", rekao je Milojević novinarima posle utakmice

Crvena zvezda je poražena u gostima od Partizana sa 0:2, u devetom kolu Super lige Srbije.

Milojević nije mogao da se obrati novinarima sa uobičajenog mesta, pošto mu nije bio omogućen prolaz kroz dvorište stadiona u Humskoj.

Po završetku utakmice novinari su morali da prolaze atletskom stazom do Kluba sportista na konferenciju, a ;tu je morao da prođe i Milojević, pored jedne od frakcije navijača Partizana zadržane posle utakmice.

Milojević se novinarima naknadno obratio ispred svlačionice.

"Nije lepo i prijatno kada izgubite derbi, borbu za prestiž. Profesionalci smo i moraćemo što pre ovo da zaboravimo. Treba da razmišljamo o narednim utakmicama"
, naveo je trener crveno-belih.

Milojević je čestitao Partizanu na pobedi. ;Nije bio saglasan da je taktika u utakmici protiv Partizana bila defanzivna. Zvezda nije imala šut u okvir gola.

"Statistika ne laže. Bilo je situacija koje smo mogli drugačije da rešimo. Zašto nismo... Statistika nije dobra i moramo da vidimo koji su uzroci. Videćemo... Probaćemo da nađemo rešenje",
rekao je Milojević.

U timu nije bilo Hoze Antonija Kanjasa.

"Nikada od mene nećete čuti alibi. Ja sam odlučio ko će igrati. Neukusno je da pričamo o tome. Možda je trebalo... Sa ovakvim rezultatom, da mogu da promenim, stavio bih druge strance da igraju. Imam veliki problem sa tim", kazao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

148 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: