Ronaldo sa četiri gola dodatno udaljio Srbiju od EP

Fudbaleri Portugala ostvarili su ubedljivu pobedu na gostovanju Litvaniji i dodatno udaljili Srbiju od Evropskog prvenstva.

Izvor: LN

Utorak, 10.09.2019.

22:33

Ronaldo sa četiri gola dodatno udaljio Srbiju od EP
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Portugal je Litvaniju pobedio prvi put u ovim kvalifikacijama, rezultatom 4:1.

Izabranici Fernanda Santoša sada imaju učinak od dva trijumfa i dva remija, te se nalaze bod ispred "orlova" koji imaju utakmicu više, a pet bodova iza Ukrajine koja takođe ima meč viška.

Nezaustavljivi Kristijano Ronaldo postigao je čak četiri gola na ovom meču i potvrdio da se uprkos godinama nalazi u odličnoj formi.

Upravo je Ronaldo bio strelac prvog gola, pošto je bio precizan sa bele tačke u sedmom minutu.

Portugal je nastavio da napada, ali je usledio šok kada je Andruiskevičus pogodio u 28. minutu i izjednačio.

Litvanci su dobro parirali i držali se sve do 62. minuta kada je Kristijano ponovo bio strelac, da bi tri minuta kasnije već bilo 3:1 za goste posle trećeg gola jednog od najboljih fudbalera svih vremena..

Napadač Juventusa je povisio prednost aktuelnog šampiona Evrope posle druge asistencije Bernarda Silve u 76. minutu, tri minuta kasnije napustio teren, a na konačnih 4:1 povisio je Vilijam Karvaljo u drugom minutu sudijske nadokande.

U narednom kolu Grupe B, 11. oktobra, Portugal dočekuje Luksemburg, Litvanija gostuje Ukrajini, a Srbija pauzira.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: