Jelenić: Partizan dobio duplo više novca nego što je tražio VIDEO

Za 13 godina, koliko učestvuju pod zastavom Srbije, vaterpolisti su na različitim takmičenjima osvojili 33 medalje.

Izvor: B92

Sreda, 07.08.2019.

11:05

Jelenić: Partizan dobio duplo više novca nego što je tražio VIDEO
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Za to vreme klupski vaterpolo se davio u dugovima i postojala je mogućnost da ostanemo bez podmlatka.

Predsednik Aleksandar Vučić predložio je, a Vlada Srbije prihvatila, da država finansijski pomogne rad klubova.

Koliko je novca potrebno srpskom vaterpolu, koji klubovi mogu da očekuju pomoć države, ko će kontrolisati da li se sredstva namenski troše?

"To je fantastična vest za srpski vaterpolo. Svi klubovi će dobiti određenu pomoć. Država može da pomogne deo, a svaki klub se snalazi kako se snalazi. To je pod okvirom lokalne samouprave i kako se koji klub snađe. U dugovoru sa predsednikom Aleksandarom Vučićem Vaterpolo savez će dobiti sredstva koja će podeliti klubovima. Normalno, neće svi klubovi dobiti isto. Prioritet su klubovi koji igraju na međunarodnoj sceni. Svi ti klubovi, a to je devet muških i dva ženska, dobili su pitanje od Saveza koliko im sredstava treba. Svi su odgovorili pismeno i od tih devet klubova, šest je dobilo više nego što je tražilo. Partizan je dobio duplo više nego što je tražio", rekao je Jelenić gostujući na TV Prva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: