VK Partizan: Hvala Vučiću i državi, daćemo sve od sebe

Vaterpolo klub Partizan, najtrofejniji u Srbiji, pozdravio je dogovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Saveza Viktora Jelenića.

Izvor: B92

Utorak, 06.08.2019.

19:53

VK Partizan: Hvala Vučiću i državi, daćemo sve od sebe
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Oni su se dogovorili o sistemskoj pomoći klubovima.

"Vaterpolo klub Partizan je verovao da će se naći sistemsko rešenje za funkcionisanje vaterpolo sporta u Srbiji. Zahvaljujemo se Vaterpolo savezu Srbije na čelu sa Viktorom Jelenićem, koji odlično razume probleme našeg sporta i koji je prvi uspeo da inicira početak sistemskog rešenja problema klubova", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, posebnu zahvalnost VK Partizan izražava predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Republike Srbije, jer je država i na ovaj način pokazala koliko želi i koliko može da učestvuje u što boljem funkcionisanju klubova.

"VK Partizan obećava da će zauzvrat dati sve od sebe kako bi se naša Srbija i dalje radovala ostvarenim rezultatima", poručili su iz tog vaterpolo kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: