Savić nezadovoljan: Padovi i dosta slabosti

Selektor vaterpolo reprezentacije Dejan Savić, uprkos pobedi protiv Nemačke 17:16 na Svetskom prventsvu u Južnoj Koreji, nije bio zadovoljan igrom.

Izvor: SN

Četvrtak, 25.07.2019.

12:03

Savić nezadovoljan: Padovi i dosta slabosti
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbija je trijumfom dobila šansu da se za peto mesto bori protiv selekcije Australije, koja je savladala Grčku 9:8.

"Dosta slabosti smo pokazali. Posle ispadanja u četvrtfinalu ekipa mora da dođe sebi i odigra na svom nivou. O utakmici mogu da kažem da smo imali samo padove, nije bilo uspona. Ostaje nam meč za peto mesto, ali sa ovakvom igrom...", rekao je Savić, a prenosi sajt VSS.

Golman Dimitrije Rističević odbranio je udarac Luki Gilenu u seriji peteraca, pre nego što je Radomir Drašović dao pobednički gol.

"Odbrana je danas bila najgori deo tima. Teško je bilo posle poraza od Španije da se izdignemo. Teška utakmica, Nemci su fizički jaki. Uspeli smo na kraju da pobedimo i to je jedino bilo dobro. Igra ne može da raduje. Znači nam što smo u završnici stigli i izborili peterce. Sada da probamo da uzmemo peto mesto".

Drašović jedinu pozitivnu stvar iz današnjeg duela vidi u pobedi.

"Nekako smo se na kraju digli i pobedili. Mora glava da bude bolja, ona rešava. Ne bežimo od toga. Peterac? Uvek probate da uradite sve da bi ishod bio povoljan", zaključio je on.

Vaterpolisti Srbije protiv Australije u subotu od 8.30 po srednjeevropskom vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: