Teodosićeva supruga otkrila da dolazi u Zvezdu? VIDEO

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin "zagolicala" je maštu navijača Crvene zvezde nagovestivši sudbinu svog muža Miloša Teodosića.

Izvor: LN

Sreda, 10.07.2019.

08:20

Teodosićeva supruga otkrila da dolazi u Zvezdu? VIDEO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Jelisaveta je, glumeći u jednoj predstavi, odgovorila na pitanje "od milion dolara" – da li Teodosić dolazi u Zvezdu?

Ona je u jednoj improvizaciji sa kolegom Vladom Aleksićem napomenula da bi bivši as FMP-a, Olimpijakosa, CSKA i Klipersa mogao uskoro zaista da zaigra za crveno-bele.

"Neka naša glumica glumila po hotelima, nekim serijama – dibidus karijera, nije ni bitno. Ona, mačka, upoznala tog košarkaša, ne znam ni kako se zove, nije ni bitno. Zabavljala se sa njim par meseci, otišla s njim u Los Anđeles... Šetala tamo malo kučiće po plaži. Onda zatrudnela pa porodila američko državljanstvo. Živ nisam da saznam gde će dalje?", zapitao se Aleksić u predstavi.

Usledio je brzopotezan odgovor srpske glumice i Teodosićeve supruge.

"A, pa u Zvezdu, gde će?!", kazala je Jelisaveta.

Podsetimo da Miloš još nije doneo odluku u nastavku karijere, kao i da je, prema informacijama evropskih medija, već dobio unosne ponude od Olimpijakosa i Makabija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

176 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: