Klaudio Rejna obnovio povredu

Izvor: B92

Sreda, 17.11.2004.

15:27

Default images
Fudbaler sredine terena Mančester Sitija Klaudio Rejna odsusvovaće sa terena od šest do osam nedelja, zbog obnovljene povrede butnog mišića.

Amerikanac je igrao u meču Premijer lige protiv Blekburna u subotu, posle pauze od osam nedelja. On je na teren izašao kao rezerva, ali je pet minuta nakon ulaska u igru ponovo osetio bol.

"Rejna je otišao da se pregleda kod specijaliste, a mislim da neće biti sa nama minimum šest do osam nedelja", rekao je menadžer kluba Kevin Kigen.

Rejna je bio i član reprezentacije SAD, koja stigla do četvrtfinala Svetskog prvenstva 2002. godine. On je za Siti odigrao prvih šest utakmica sezone, pre nego što se povredio sredinom septembra.

Problem pogoršava činjenica da je defanzivac Ben Tačer tri meseca van tima, ali dobru stvar za “Građane” predstavlja povratak Džoija Bartona, koji je zbog operacije članka propustio 6 utakmica. Barton će po svemu sudeći biti u timu koji u subotu putuje u Portsmut,a  moguće je da će na put krenuti i tinejdžer Bredli Rajt-Filips, koji odlično igra za rezervni tim Sitija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: