"U poslednje vreme nam nedostaje strast, igrači su glavama već na odmoru"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević smatra da je Crvena zvezda ostala bez trofeja jer su igrači glavom već bili na odmoru.

Izvor: ŽB SV

Četvrtak, 23.05.2019.

22:32

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Čestitam Partizanu na osvojenom Kupu. Obe ekipe su igrale da naprave što manje grešaka. Očekivali smo Partizan u bloku, koji će da proba iz kontranapada da nas ugrozi. Nismo nalazili rešenja da ugrozimo njihov gol, nismo imali brzinu. Nismo imali ni neku izglednu šansu. Iz jednog prekida Partizan je dao gol i za toliko pobedio", rekao je Milojević.

Nedostatak strasti obio se o glavu igračima Crvener zvezde.

"Čestitam igračima na sezoni, bila je uspešna i naporna. Igrači su otišli na odmorf, 9. juna je okupljanje i očekuje nas ponovo još jedna teška sezona. Niko od ovih momaka nije precenjen, ovi igrači su mnogo doneli Zvezdi. Preuzimam odgovornost, ja ih treniram, ja ih biram, oni rade ono što se dogovorimo. U poslednje vreme nam nedostaje strast. Mi je danas nismo imali, kao ni u poslednje vreme. Dosta rano smo osvojili prvenstvo i došlo je do pražnjenja. Partizanu je danas cela sezona stala u 90 minuta", rekao je Milojević.

Milojević veruje da će se igrači vrlo brzo "resetovati".

"Jedva su čekali da im se završi sezona, to nam se već dešavalo, takvi su, moramo da pronađemo neko rešenje za takve situacije. Imamo puno izazova u narednom periodu, imamo dobar igrački kadar, a biće i sveže krvi. Uz dobre pripreme bićemo spremni za prvo kolo kvalifikacija", istakao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: