Partizanov heroj: Nisam znao gde se nalazim VIDEO

Fudbaler Partizana Bojan Ostojić govorio je o utiscima nakon postizanja jedinog gola u pobedi nad Crvenom zvezdom i osvajanja Kupa Srbije.

Izvor: AK/LN

Četvrtak, 23.05.2019.

22:06

Partizanov heroj: Nisam znao gde se nalazim VIDEO
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Ostojić je bio strelac pobedonosnog gola u pobedi Partizana nad Zvezdom od 1:0 u finalu Kupa Srbije.

Tridesetpetogodišnjem Ostojiću na kraju sezone ističe ugovor, a pitanje je da li će doći do novog.

"Ne znam ni šta bih sada rekao... Presrećan sam. Ističe mi ugovor i na meni je da razgovaram sa ljudima iz uprave. Da se našalim, šanse su 50-50 – ja hoću, oni neće", rekao je Ostojić uz osmeh.

On kaže da su crno-beli zaslužili trofej Kupa igrama tokom cele sezone.

"Šalim se... Najbitnije je da smo pobedili. Jedini smo mi, igrači, verovali u sve to i na kraju smo uspeli da podignemo trofej koji smo zaslužili tokom cele godine".

Partizan je Superligu Srbije završio na trećem mestu, ali Ostojić ističe da je sezona uspešna zbog osvajanja Kupa.

"Pa, jeste (sezona bila uspešna). Kada se osvoji neki trofej u Srbiji mnogo je lep osećaj, pogotovo za Zvezdu i Partizan. Takođe, plasirali smo se u Ligu Evrope", jasan je Ostojić.

Posle postizanja gola i proslave desila se zanimljiva situacija. Bojan je proslavljao gol i bio van terena, a utakmica se nastavila.

"Ja ne znam ni gde sam bio... Krenuo sam vamo, krenuo sam tamo, nisam znao gde se nalazim u tom trenutku...", kazao je defanzivac crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: