Milošević: Izvinjavam se sudijama

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević bio je izuzetno zadovoljan pobedom nad Crvenom zvezdom u finalu Kupa Srbije.

Izvor: LN

Četvrtak, 23.05.2019.

21:26

Milošević: Izvinjavam se sudijama
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Partizan je sa minimalnih 1:0 pobedio Zvezdu na stadionu "Rajko Mitić" i odbranio trofej Kupa, ujedno sprečivši Zvezdu da dođe do "duple krune".

Milošević je krajem regularnog dela ove sezone došao u Partizan, što mu je bio prvi posao šefa stručnog štaba, a nedugo zatim usledio je i prvi trofej. Ipak, Savo zasluge pripisuje igračima.

"Nisam ja (zaslužan), igrači su. Svaka čast mojim momcima, na ovoj poslednjoj, kao i na mnogo prethodnih utakmica. Iščupali su se iz jako teške situacije i danas je došlo do potvrde onoga što sam rekao na početku, a to je da ova ekipa može mnogo bolje i da je mnogo bolja od prethodnih rezultata", rekao je Milošević za TV Arena Sport.

Milošević je čestitao protivniku, ali se i izvinio sudijama zbog svog ponašanja.

"Ćestitke Zvezdi na korektnoj igri. Izvinjavam se sudijama, danas sam prvi put reagovao posle 13, 14 utakmica, ali eto, nekad vas povuku emocije", dodao je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: