O'Nil o Jokiću: Dugo nisam video takvog košarkaša VIDEO

Šekil O'Nil, legendarni NBA košarkaš, pričao je veoma lepo o Nikoli Jokiću posle sedme utakmice između Denvera i San Antonija.

Izvor: PT

Nedelja, 28.04.2019.

11:00

O'Nil o Jokiću: Dugo nisam video takvog košarkaša VIDEO
Photo by Phillip Faraone/Getty Images for American Express

Jokić je tripl-dablom (21p, 15sk, 10as) predvodio Nagetse u velikom trijumfu protiv Sparsa i u polufinalu igraće protiv Portland Trejlblejzersa.

Ekipa koja čini emisiju "Inside the NBA", Šekil O'Nil, Erni Džonson, Keni Smit i Čarls Barkli, dala je svoje prognoze u vezi ovog paraa.

"Barkli: Blejzersi u šest utakmica", kratko je prokomentarisao Čarls Barkli, koji je ove sezone bio veliki navijač Nagetsa, ali se sada opredelio za Blejzerse.

Istog mišljenja bio je i Keni Smit, dok O'Nil drugačije vidi stvari.

"Nagetsi u šest. Jokića je uživanje gledati. Zaista je dobar. Lepo je videti centra da igra na takav način, dugo nisam video tako nešto. Jokić je "bejbi" superstar. Mlad, sjajan igrač, ali ima prostora da napreduje. Impresioniran sam kako igra", rekao je O'Nil o Jokiću.

Poslednji koji je dao svoju prognozu bio je Džonson, koji je izabrao Nagetse da pobede posle sedme utakmice, baš kao što su uradili protiv Sparsa.

Kakve su vaše prognoze, ko će se plasirati u finale – Nagetsi ili Blejzers?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: