Solskjer: Igrači Sitija će nas udarati, saplitati, neće dati lake kontre

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer je uoči derbija sa Mančester sitijem čas na "Old Trafordu" rekao da nije vreme za priču o promenama.

Izvor: Z.K.

Utorak, 23.04.2019.

14:15

Solskjer: Igrači Sitija će nas udarati, saplitati, neće dati lake kontre
Photo by Gareth Copley/Getty Images

Junajtedu su neophodna tri boda kako bi ostao u trci za četvrto mesto koje vodi u Ligu šampiona, dok se izabranici Pepa Gvardiole bore za titulu sa Liverpulom.

Junajted je u nedelju doživeo nokaut protiv Evertona (4:0) i navijači su zabrinuti da se u derbiju ne ponovi nešto slično.

"Svaki dan učite o svojim igračima. Nije sad vreme da se priča o letnjim promenama. U mnogim igračima u ovom timu prepoznajem taj DNK Mančester junajteda. Ipak, moraćemo da dovedemo neke igrače, a neki će morati i da odu" jasan jeNorvežanin.

Ole kaže da zna kakav je izazov ispred njega.

"Verujem u sebe i svoje igrače. Spreman sam i za ovaj izazov, znam da je velik. Zato sam ovde i došao. Ne podnosim poraze, ali kad imate loše rezultate u nizu morate da kažete, ovo je način kako treba raditi stvari. Planiramo unapred ono što mislimo da je najbolje za naš klub", kaže Solskjer.

Na "Old Trafordu" ne zaboravljaju kako je Ole uspeo da za svega nekoliko meseci revitalizuje ekipu i zabeleži dobre rezultate.

"Volim ove igrače, sjajni su momci. Ali ja moram da planiram za klub. Pomažem igračima, ali rukovodim se interesima kluba. Sve svoje snage usmeravam na to da uradim prave stvari za Junajted".

On je rekao da je posle poraza od Evertona sazvao sastanak sa igračima, rekavši da su svi bili "povređeni" i da su izneverili sebe, ali je dodao i da ih neće kazniti. On je uveren da je derbi sa Sitijem najveći mogući motiv za njegove izabranike.

"Moramo biti spremni na njihov presing i agresivnu igru. Udaraće nas po člancima i saplitati nas. Neće nam dati da lako krenemo u kontru, biće faulova. Nema sumnje u to jer će napadati sa mnogo igrača i pokušaže da nas zaustave na našoj polovini. Na terenu se ne možete sakriti, navijači će biti uz nas i sve je na nama", zaključio je Solskjer.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: