Brutalna tuča ragbista Zvezde i Partizana

Ragbisti Zvezde i Partizana odigrali su finale Superkupa na stadionu BASK-a, a meč je obeležila opšta tuča na terenu.

Izvor: SN

Nedelja, 03.03.2019.

19:00

Brutalna tuča ragbista Zvezde i Partizana
Foto: SS/Red Star Belgrade Rugby League Club

Ragbisti Crvene zvezde su Superkupu vodili protiv večitog rivala, ekipe Partizana rezultatom 44:6, kada je utakmica prekinuta zbog incidenata.

Naime, nakon završetka jedne akcije, igrač Partizana krenuo je da se "pesniči" sa jednim od ragbista Crvene zvezde, neki igrači skočili da razdvoje, a neki su ipak i sami nastavljali tuču, čak se u jednom momentu priključio i jedan od navijača, kao što se može videti na snimku.

Crvena zvezda je utakmicu na kraju dobila rezultatom 60:12 i potvrdila dominaciju u ovom sportu, a igrači i jedne i druge ekipe su se zajednički slikali i prijateljski izgrlili nakon završetka utakmice.

Naime, ovo nije prvi put da se ovakvi incidenti dešavaju na ragbi derbijima, pošto smo ove sezone već imali nemile scene.

Derbi meč ragbista Crvene zvezde i Partizana možete pogledati na linku ispod, a sam incident počinje na 1:42:00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: