Divac pojačao Kingse iskustvom pred napad na plej-of

Vlade Divac, generalni menadžer Sakramento Kingsa, potvrdio je da je njegova ekipa zvanično potpisala ugovor sa Korijem Bruerom.

Izvor: LN

Četvrtak, 28.02.2019.

21:26

Divac pojačao Kingse iskustvom pred napad na plej-of
EPA-EFE/LARRY W. SMITH SHUTTERSTOCK OUT

Bruer, koji ima 32 godine, prvobitno je doveden putem desetodnevnog ugovora, da bi sada dobio saradnju do kraja sezone za koju će inkasirati dva miliona dolara.

On je ove sezone već odigrao tri meča za Kingse, na kojima je imao prosek od 8,3 poena i 1,3 asistencije. Prethodno je nastupao za Filadelfiju, dok je ranije u karijeri bio član Minesote, Dalasa, Denvera, Hjustona, Lejkersa i Oklahome.

Bruer je 2011. godine bio NBA šampion sa Dalasom, dok je dvaput osvojio i NCAA (koledž) šampionat.

Najbolju partiju u karijeri Kori je odigrao u Mineapolisu, kada je na meču protiv Hjustona postigao 51 poen i postao jedan od četvorice igrača koji su imali 50 ili više poena i šest ili više ukradenih lopti na jednoj utakmici, uz Majkla Džordana, Alena Ajversona i Rika Berija.

Sakramento trenutno zauzima devetu poziciju zapadne konferencije, nedaleko iza glavnih kandidata u borbi za ulazak u doigravanje, San Antonija i Klipersa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: