Smart: Nismo zajedno o ovome; Irving: Njegovo mišljenje, poštujem ga

Košarkaši Boston Seltiksa igraju ispod očekivanog ove sezone, a među glavnim krivcima je Kajri Irving koji je prva zvezde ekipe.

Izvor: PT

Sreda, 27.02.2019.

14:15

Smart: Nismo zajedno o ovome; Irving: Njegovo mišljenje, poštujem ga
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Irving je više puta ove sezone isticao kako stvari ne funckionišu, pričali su i ostali, a poslednji u nizu je Markus Smart.

"Šta je glavni faktor ovih poraza? To što nismo zajedno u ovome. I, to je to. Prosto i jednostavno. Zato što, da smo zajedno ovo se ne bi događalo. Svi pričamo, ali moramo da pronađemo način da nastavimo da radimo i da prevaziđemo ovo", rekao je Smart.

Boston Seltiksi prethodne večeri poraženi su od Portlanda i to je bio njihov četvrti uzastopni poraz, a 25. ove sezone.

Kajri Irving, prva zvezda ekipe, rekao je da poštuje mišljenje njegovog saigrača: "To je Markusovo mišljenje. Poštujem ga".

Trener Bred Stivens sjajno je vodio Seltikse prošle sezone kada su bili "osakaćeni" povredama, međutim ove kada su svi zdravi, stvari ne idu dobro.

"Moramo da budemo bolje povezani kao tim", smatra Stivens.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: