Bum – Olimpijakos želi da igra u ABA ligi!

Grčki košarkaški klub Olimpijakos razmišlja da napusti domaće prvenstvo i da se priključe ABA ligi, prenose španski mediji.

Izvor: PT

Petak, 15.02.2019.

17:10

Bum – Olimpijakos želi da igra u ABA ligi!
Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Kako piše "Mundo Deportivo" klub iz Pireja nezadovoljan je tretmanom u ESAKE ligi i Panatinaikosom koji, po njihovim rečima, drži sve sudije u ligi.

Olimpijakos je na ovakav korak spreman nakon što u sredu nisu hteli da nastave meč protiv Panatinaikosa u polufinalu Kupa Grčke.

Jedan od najvećih evropskih mečeva prekinut je na poluvremenu jer je Olimpijakos bio ogorčen arbitražom.

"Žgroženi smo. Ne možemo da učestvujemo u ovoj farsi. Ne možemo više da trpimo ovo, sportski čelnici moraju nešto da urade", rekao je generalni menadžer Olimpijakosa Kristos Stavropulos.

Zbog ovoga su predstavnici Olimpijakosa već kontaktirali ABA ligu kako bi se dogovorili oko saradnje. ABA liga je u prošlosti znala da primi "stranca" u takmičenje – Makabi iz Tel Aviva u sezoni 2011/2012.

Kakav je vaš stav povodom eventualnog učešća Olimpijakosa u ABA ligi?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

164 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: