Novi kiks Partizana u očajnim uslovima za kraj jesenjeg dela Superlige

Fudbaleri Partizana odigrali su 0:0 sa Mačvom u 21. kolu Superlige Srbije.

Izvor: PT

Petak, 14.12.2018.

17:35

Novi kiks Partizana u očajnim uslovima za kraj jesenjeg dela Superlige
Foto: Starsport

Utakmica je odigrana u veoma teškim uslovima pošto sneg neprekidno pada ceo dan. Bilo je i priče da meč neće biti odigran, međutim dve ekipe su izašle na teren malo posle 18 časova.

Teren u Humskoj bio je u očajnom stanju, dva puta je duel prekidan da bi se očistile linije i u takvim uslovima bilo je veoma teško doći do gola.

To ne opravdava slabu igru Partizana, koji je pokušavao, ali nisu uspeli da slome otpor Mačve koja je igrala skoro sa B sastavom. Veliki broj prvotimaca kluba iz Šapca nije bio u stanju da odigra ovaj meč.

Crno-beli su od 44. minuta bili i sa igračem manje, pošto je Urošević dobio drugi žuti karton. To je dodatno otežalo posao ekipi Zorana Mirkovića, koja do kraja nije uspela da probije bunker Mačve.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Partizan je imao polušanse u prvom poluvremenu, a najbolju je propustio Urošević u 21. minutu. I Pantić je imao nekoliko pokušaja, a u 39. minutu isprečila mu se prečka.

Iako su u drugom poluvremenu imali igrača manje, Partizan je igrao bolje i konstantno su stvarali šanse u periodu od 50. do 65. minuta. Ipak, lopta nije htela u gol.

Do kraja su vicešampion Srbije imali još nekoliko polušansi, međutim mreža golmana Puletića je mirovala. Mora se spomenuti i čuvar mreže Mačve koji je branio odlično na ovom meču.

Sezona Superlige nastavlja se krajem februara naredne godine.

Meč pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

347 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: