Sergej trpi uvrede Rimljana: Milinković–Ciganin

Srpski vezista Sergej Milinković-Savić našao se "na tapetu" tifoza Lacija tokom utakmice protiv Sampdorije.

Izvor: B92

Nedelja, 09.12.2018.

11:35

Sergej trpi uvrede Rimljana: Milinković–Ciganin
Foto: Getty Images

Lacio punih mesec dana ne zna za pobedu u svim takmičenjima, a kao krivca za očajan niz vide Milinković-Savića koga su navijači nebesko plavih uvredili transparentom pred kraj meča.

"MilinkovićZingaro", odnosno "Milinković–Ciganin", pisalo je na njemu.

Posle utakmice završene 2:2 iako je Sampa imala igrača manje, bes navijača su osetili i ostali igrači koji su otišli da ih pozdrave. Poslednju pobedu Lacio je ostvario četvrtog novembra protiv SPAL-a, zbog čega se i treneru Simoneu Inzagiju "drma klupa".

Atmosferu i pritisak na leđa srpskog fudbalera je tokom čitave prošle sezone dodatno stavljao i predsednik kluba Klaudio Lotito kada je pričao da ga neće prodati za manje od 100-120 miliona evra. Sada, kada je Sergej startovao loše u sezoni, Lotitovo "kockanje" se okrenulo i protiv igrača i protiv njega.

Da podsetimo, Milinković-Savić nije jedini koga su nazivali ovako. Svojevremeno su i navijači Juventusa skandirali Siniši Mihajloviću Cigane, Cigane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

171 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: