Paunović: Sezona za vrh

Veljko je pored dva gola na gostovanju koji madridjanima donose gostovanje u Beogradu ili Tampereu u polufinalu ovog takmičenja, veliku pažnju privukao i na premijeri velikog hita “Spiderman 2” u Madridu gde je glavnim glumcima podelio dresove Atletika, što dovoljno govori o njegovom statusu u klubu. U intervjuu za B92 Veljko govori o novoj sezoni, pojačanjima kluba, svom statusu, fernandu Toresu i naravno premijeri Spajdermena u Madridu...

Izvor: Igor Vujièin B92

Ponedeljak, 19.07.2004.

11:54

Default images

Atletiko ove sezone...

"Dobro smo se pojačali ove godine u odbrani, što nam je bila slaba tačka prošle godine. Došli su jedan mladi španski reprezentativac Pablo, iz Albasetea, i kolumbijski reprezentativac Luis Perea, fantastičan odbrambeni igrač. Verujem da će se u ovoj sezoni to i potvrditi. I dalje postoji šansa da nas na sredini terena pojača Francuz Luccin koji je igrao za Seltu, čime bi dobili dobrog igrača i na sredini terena".

Kako da Atletiko napravi korak više i uključi se u borbu za sam vrh ?

"Mislim da smo na dobro putu da ove godine podignemo naš nivo, veliki broj igrača je ostao iz prošle sezone, znači baza,a konkretno su jačane sve linije".

I ove godine pojedine zvezde svetskog fudbala pronašle su svoje mesto u Španiji. Za sada tu je Deko, medjutim, posle reizbora Florentina Pereza čeka se “bomba” na Santiago Bernabeu:

"Kao i svake godine, dosta se para ulaže u pojačanja, ali još uvek ima vrmena za astronomske transfere. Mislim da posle pobede Florentina Pereza na izborima za predsednika Real Madrida, postoje realne šanse  da se ostvari neko jako i zvučno pojačanje u Madridu.Na drugoj strani, Barsa se odlično pojačala, dolascima Deka, Larsona...mada mislim da im trenutno malo “škripi” u odbrani".
Odlaskom Nikolaidisa, ostali ste u napadu kao prve opcije i tandem ti i Tores. Ovo je izgleda životna šansa za tebe, ne da se potvrdiš kao igrač, već da pronadješ mesto u vrhu španskog fudbala. Čini se da si svoje mesto u timu počeo da rezervišeš utakmicom u subotu ?

"Siguran sam, da ću ove godine nastaviti ono sto sam počeo pre par godina, ako budem dobio poverenje trener. Napredujem iz godine u godinu. U klubu su jako zadovoljni mojim igrama i ponašanjem, o čemu govori i činjenica da su odbili moj transfer  iako je bilo ponuda klubova  iz Španije, Francuske, i Nemačke. Moja odlična forma u prvim nedeljam priprema, prouzrokovala je da našeg predsednika  Cereza da izjuavi u medijima kako je siguran da će ovo biti moja godina,  kao i da za sada nema potrebe da se dovodi drugi napadač.To je odlična situacija za mene, i daje mi još više motiva da radim kao i do sada. Siguran sam da ću na taj način napraviti odličnu sezonu".
Promocija Spajdermena pokazala je da se na Paunovića računa i u medijskom smislu. Reprezentativac SCG uručio je glavnim glumcima ovog filma dresove Atletika, a t6a uloga mu je već poznata pošto je već imao priliku da crveno-beli dres uruči i Hale Beri pred premijeru filma “Gotika”. Ipak, Veljko kaže da je domaća medijska fudbalska zvezda broj 1  Fernando Tores:

U klubu imam odličan status, ovo mi je 10-a godina u Atletiku, pričam odlično engleski, i jedan sam od mladjih likova u klubu, tako da mi sve to daje dosta prednosti kada su javni činovi i promocijeu pitanju. Naravno, sa Fernandom Torresom se ne može porediti niko u Španiji, on je naš amblem i sigurno u budućnosti treba da postane jedan od najvećih igrača koje je Španija ikada imala".

Ko bi po tebi mogao da bude prijatno iznenadjenje ove sezone, i kako će izgledati Atletiko ?

"Mislim da smo upravo mi na pravom putu da napravim odlicnu sezonu ove godina. Rekao sam malo pre da  smo se dobro pojačali, a i sam klub je najzad izašao iz finansijske krize, situacija se poboljšala i imamo odličnu atmosferu u klubu. Sve to je odlična baza za dobar rezultat ove sezone”rekao je Paunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: