SCG-SAD 36-32

Izvor: B92

Subota, 03.07.2004.

18:34

Default images

U Beogradu je u petak uveče odigrana egzibiciona košarkaška utakmica između selekcije estradnih, javnih ličnosti i novinara Beograda i osoblja američke ambasade u našoj zemlji.

Utakmica na terenima sportskog centra “Kolonijal San” na Senjaku, koju je organizovala agencija "Sportmedia", predstavljala je najavu za egzibicioni meč reprezentacija SCG i SAD, 6. avgusta u Beogradu.

Naš tim, čiji je selektor bio proslavljeni košarkaš, Aleksandar Đorđević, dobio je utakmicu sa 36:32.

Asistent Đorđeviću na meču bio je glumac Nikola Kojo, a medu igračima su bili reperi, Gru i Nigor, pop pevač, Delča, glumac, Boda Ninković, voditelj kviza "Milioner", Ivan Zeljković,  tv novinar "Studija B", Aleksandar Gajšek, portparol "KK Partizana", Vladimir Sibinović, novinar "BKTV", Aca Stojanović, novinar "B92", Milan Pavlica i drugi.
Saša Djordjević trenutno se oporavlja od povrede i u izjavi za B92 izrazio je očekivanje da će se sledeće godine na Evropskom prvenstvu u Beogradu oprostiti od nacionalnog tima. Djordjevića smo upitali i šta očekuje od predstojećeg egzibicionog meča sa Amerikancima.

"Nadam se da će se publika odazvati i da će Arena biti puna. Prvi put ćemo biti u poziciji da 15-18 hiljada ljudi navija za nas u meču protiv Amerikanaca, jer smo dosadašnje mečeve igrali na njihovom terenu. To je veliki plus za nas i publika će nam biti šesti igrač i vrlo lako može da se desi da ih pobedimo...bez obzira što naše trenere ne interesuje ta utakmica, što je jedini cilj Olimpijada...smatram da bi bilo izuzetno bitno za naš rejting i ponos da pobedimo", istakao je Saša Djordjević.

Pogledajte fotografije sa meča ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: