Veslači započinju Svetsko prvenstvo u Plovdivu

Srpski veslači počinju takmičenje na Svetskom prvenstvu u Plovdivu, a prvi na startnu liniju izlazi Miloš Stanojević u skifu za lake veslače.

Izvor: B92

Nedelja, 09.09.2018.

08:27

Veslači započinju Svetsko prvenstvo u Plovdivu
Foto: Getty Images

Stojanović će sutra od 8.30 veslati u prvoj grupi kvalifikacija u kojoj će mu rivali za prva dva mesta koja vode direktno u polufinale biti čamci Mađarske, SAD, Švajcarske i Meksika.

Srpski dvojac u sastavu Miloš Vasić i Nenad Beđik svoj nastup u Plovdivu počinje u 10.21.

Vasić i Beđik će nastupiti u trećoj grupi kvalifikacija iz koje će se četiri prva čamca direktno plasirati u četvrtfinale.

Pored srpskog čamca u toj grupi će se nadmetati i posade Ukrajine, Brazila, Češke i Italije.

Poslednji će se na stazi naći skifista Marko Marjanović. On je voljom žreba svrstan u treću grupu kvalifikacija u kojoj će se od 11.41 sa čamcima Belgije, Vanuatua, Danske i Švedske boriti za prva tri mesta koja direktno vode u četvrtfinale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: