Iljasova: U Majamiju hala poluprazna, u Bostonu uvek teško

Košarkaši Filadelfije eliminisali su Majami u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije, pa će se u sledećem kolu sastati sa Boston Seltiksima.

Izvor: LN

Ponedeljak, 30.04.2018.

10:29

Iljasova: U Majamiju hala poluprazna, u Bostonu uvek teško
Photo by Drew Hallowell/Getty Images

Košarkaš Filadelfije Ersan Iljasova kaže da je hala u Majamiju bila poluprazna, te se on i njegovi saigrači nisu uopšte osećali kao da su na 'vrućem' gostovanju.

"Međutim, kada odete u Boston vi to osetite. Čak i u regularnom delu sezone znate da, kada igrate sa njima, arena će biti puna i da su oni veoma posvećeni navijači", rekao je Iljasova.

Podsećamo, Boston je izbacio Milvoki rezultatom 4:3 u seriji, dok je Fila bila bolja od Majamija sa ubedljivih 4:1.

"Uvek je nezgodno igrati protiv njih u toj dvorani. Uvek je puno ljudi, a mi moramo da igramo sa mnogo energije kako bismo pobedili", jasan je Iljasova.

Prednost domaćeg terena imaju Seltiksi, a prvi meč na programu je u noći između ponedeljka i utorka, sa početkom od 2.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: