Juniori u Manhajmu izgubili u polufinalu

Izvor: B92, Sportski žurnal

Subota, 17.04.2004.

13:00

Default images

Juniori Srbije i Crne Gore nisu uspeli da se plasiraju u finale turnira 'Albert Švarcer' u manhajmu, pošto su u polufinalnom meču izgubili od Turske, 76:70 (16:16, 11:16, 22:15, 27:23). I pored toga što su u kvalifikacijama za PE pobedili istog rivala pre dve nedelje, 'plavi' nisu uspeli da ponove takav rezultat i dođu do finala.
Sve do kraja treće četvrtine naš tim imao je rezultatsku ravnotežu, ali je, posle pete lične Tripkovića, nastao problem sa organizacijom igre, a drugi hendikep našeg tima bila je činjenica da im je utakmica sa Turskom bila jedanaesta u poslednjih petnaest dana.

"Izlazak Tripkovića omogućio je Turcima da preuzmu kontrolu, a nas je, definitivno, stigao i umor. Turska ekipa je odlična, ako im ostavite malo mesta da se razigraju, oni to iskoriste. Ipak, zadovoljan sam igrom iako ćemo se boriti za treće mesto", rekao je selektor Miodrag Kadija.

Najefikasniji u našem timu bili su Mijatović sa 19 poena, Dragićević 12, Aleksandrov 11, Tripković 10 i Labović sa 6 poena. U borbi za treće mesto igraće sa poraženim iz duela Argentina - Španija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: