Rastić pretposlednji u Tjumenu

Reprezentativac Srbije u skijaškom trčanju Ajlan Rastić zauzeo je pretposlednje, 83. mesto u sprintu na 10 kilometara na Svetskom kupu u Tjumenju, u Rusiji.

Izvor: B92

Petak, 23.03.2018.

18:00

Rastić pretposlednji u Tjumenu
Photo by Clive Mason/Getty Images

Na ovom takmičenju pobedio jeo Francuz Martan Furkad.

Furkadu je prvo mesto na poslednjem ovosezonskom Svetskom kupu, i to devetom, donelo prvo mesto u ukupnom poretku sprinta, a i vodeći je u generalnom plasmanu tog takmičenja.

U konkurenciji 84 biatlonca, Furkad je bio prvi s 25 minuta i 49 sekundi.

Drugi je bio njegov sunarodnik Simon Detjo sa 33,2 sekunde slabijim vremenom, dok je trećeplasirani Frederik Lindstrom iz Švedske imao 33,5 sekundi zaostatka.

Trojica najboljih ostvarila su maksimalan učinak na strelištu.

Ajlan Rastić je za Martanom Furkadom zakasnio sedam minuta i 12,2 sekundi, a promašio je tri mete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: