LŠ: Bajern pregazio i Istanbul (VIDEO)

Fudbaleri Bajerna očekivano su se plasirali u četvrtfinale Lige šampiona.

Izvor: AK

Sreda, 14.03.2018.

19:49

LŠ: Bajern pregazio i Istanbul (VIDEO)
Foto: Getty images

Bavarci su nakon 5:0 na svom terenu u prvom meču, savladali turski Bešiktaš i u Istanbulu – 3:1.

Bajern je poveo već u 18. minutu posle akcije Tomasa Milera i Tijaga Alkantare, da bi vođstvo udvostručio zahvaljujući autogolu Gonula u prvom minutu drugog poluvremena.

Pola sata pre kraja Vagner Lav smanjuje rezultat, na asistenciju Gonula, da bi pobedu Bajerna potvrdio Sandro Vagner šest minuta pre kraja.

Bešiktaš je u meč ušao sa kombinovanim timom, na klupi su ostali neki od nosilaca igre poput napadača Taliske i Alvara Negreda, dok su zbog povreda odsustvovala trojica ključnih defanzivaca Duško Tošić, Pepe i Domagoj Vida.

Bajern se u četvrtfinalu LŠ pridružio Juventusu, Mančester sitiju, Liverpulu, Sevilji, Real Madridu i Romi. Poslednjeg učesnika doneće revanš između Barselone i Čelsija.

Domaćin su Katalonci od 20:45, a u prvom susretu na londonskom Stamford Bridžu bilo je 1:1.

Besiktas 1:3 Bayern Munich #ucl #championleague #bayern #besikrash

A post shared by *BEST*HD*SPORT* (@best.hd.sport) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: