Mačva i Zvezda su igrali na – oranici (FOTO)

Bez ikakve namere da umanjimo pobedu fudbalera Mačve nad Crvenom zvezdom u Kupu Srbije, ne možemo da ne istaknemo užasno stanje terena na kojem se igralo.

Izvor: AK

Sreda, 14.03.2018.

18:42

Mačva i Zvezda su igrali na – oranici (FOTO)

Šapčani su odoleli lideru Superligi i izborili 0:0 posle 90+6 minuta, da bi treći put ove sezone na penale eliminisali rivala u Kupu.

Ipak, na rezultat u regularnom delu meča umnogome je uticao skoro pa "uzorani" teren stadiona superligaša.

"Ne može da bude lepog fudbala na ovom terenu, ali to nije alibi za poraz", rekao je posle utakmice trener Zvezde Vladan Milojević.

Čelnici srpskog fudbala bi trebao malo da povedu računa na kakvim terenima se igraju utakmice najvišeg ranga, jer nikad se nećemo približiti Evropi dok igrači svakog vikenda rizikuju povrede zbog očajnih uslova za igru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: