Eskić utišao Marakanu, kiks Zvezde protiv Napretka

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno sa Napretkom 1:1 u poslednjem meču 27. kola Superlige Srbije.

Izvor: PT

Nedelja, 11.03.2018.

18:30

Eskić utišao Marakanu, kiks Zvezde protiv Napretka
Starsportphoto

Izabranici Vladana Milojevića nisu uspeli da ostvare peti uzastopni trijumf u ligi, pošto je Eskić u 91. izjednačio i time utišao Marakanu.

Zvezda je odigrala dobar meč pred svojim navijačima, ali su se ipak opustili na kraju utakmice što su gosti znali da iskoriste.

Posle 45 minuta igre nije bilo puno prilika na našem najvećem stadionu. Pokušavali su crveno-beli, ali ni Napredak nije bio bez svojih šansi.

Prvoplasirana ekipa šampionata uspela je da dođe do prednosti u 52. minutu. Krstičić je snažno šutirao sa 17 metara i golman Petrović nije imao nikakve šanse.

Imala je Zvezda još šansi do kraja, kao i Napredak. Crveno-beli nisu uspeli da realizuju nekoliko dobrih prilika, dok su Kruševljani prvu pravu pretvorili u gol.

Lopta je u 91. minutu došla Eskića koji je savladao Milana Borjana. Zvezda sada ima 12 bodova više od Partizana, dok se Napredak nalazi na osmoj poziciji.

Tok meča:

90+1 GOOOOOL, Eskić je izjednačio na 1:1. Odlično se snašao igrač Napretka u šesnaestercu i savladao Borjana.

80' Zvezda odrađuje posao na stadionu "Rajko Mitić". Napredak s vremena na vreme ima inicijativu, ali nijedan pokušaj nije pretnja golu Borjana.

73' Igra se uglavnom na sredini terena. Zvezda ne napada mnogo, kontroliše meč i sve je bliža novom trijumfu u Superligi Srbije.

65' Crveno-beli kontrolišu ritam utakmice. Međutim Napredak je bio blizu izjednačenja, pošto je Eskić odlično šutirao sa 25 metara. Malo je nedostajalo da Kruševljani dođu do izjednačenja.

57' Krstičić je ponovo zapretio iz razdaljine, međutim ovoga puta lopta je završila malo pored desne stative.

55' Dobru priliku za Napredak imao je Ndiaje, ali je njegov pokušaj završio u naručju Borjana.

52' GOOOOOOL Nenad Krstičić je strelac. Vezni fudbaler Zvezde postigao je drugi gol ove sezone, tako što je snažnim udarcem sa 17 metara posleo loptu iza leđa Petrovića.

49' Krenulo je drugo poluvreme. Zvezda je krenulo žestoko od starta, ali je odbrana Napretka veoma disciplinovana. Radonjić je šutirao, ali šut mu je završio pored gola.

I poluvreme

POLUVREME Imala je Zvezda posed lopte, napadala je većinom vremena, ali nije imala rešenje za odbranu Kruševljana. Posle 45 minuta igre rezultat na semaforu je 0:0

39' Nenad Krstičić sjajno je šutirao, ali je Petrović ponovo dobro intervenisao. Mogao je ovo da bude evrogol.

37' Nemanja Radonjić solidno je šutirao ka golu Petrovića, ali golman Napretka nije imao poteškoća.

31' Solidna prilika za Napredak. Borjan je intervenisao, lopta je došla do Kostića koji neprecizno šutirao sa nekih 20-tak metara.
StarSport
26' Na početku meča bilo je mnogo više "vatre". Sada se nekako igra smirila, Zvezda ne srlja i pokušava dugim loptama.

19' Imao je Napredak prvu priliku na meču. Vukanović je odlično prošao po levoj strani, ali je njegov pokušaj odbranom osujetio Milan Borjan.

11' Aleksandar Pešić umalo je doveo Zvezdu u vođstvo. Milijaš je ukrao loptu u odbrani, poslao je ka napadaču, ali je pokušaj Pešića izblokiran.

10' Izabranici Vladana Milojevića ušli su veoma motivisano u ovaj meč. Za sada nisu imali stopostotnu priliku, ali konstantno pritiskaju odbrani Kruševljana.

3' Odmah na početku meča Zvezda se našla u dobroj šansi. Lopta je išla na Pešića, ali je ispred njega dobro reagovao Veškovac. Opsada gola Napretka na početku meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

284 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: