Sudar sestara Vilijams u trećem kolu Indijan Velsa

Serena Vilijams vratila se posle 14-mesečne na Indijan Velsu, gde je u trećem kolu čeka sestra Venus.

Izvor: AK

Nedelja, 11.03.2018.

09:48

Sudar sestara Vilijams u trećem kolu Indijan Velsa
Foto: Getty images

Serena je u drugoj rundi u Kaliforniji savladala Holanđanku Kiki Bertens sa 7:6 (5), 7:5, posle skoro dva sata borbe.

S druge strane, Venus je bila sigurna protiv Rumunke Sorane Kristee sa 6:3, 6:4, pa ćemo prvi put od finala Australijan opena prošle godine videti sudar sestara Vilijams.

"Volela bih da igram protiv nekog drugog, bilo koga, nebitno, ali dogodilo se ovo. Tako je, kako je", rekla je 36-godišnja Serena.

Sestre Vilijams su do sada imale 28 međusobnih susreta, a Serena vodi okršajima sa 17-11. U poslednjem susretu je kao trudnica nadigrala Venus u finalu u Melburnu 6:4, 6:4. Prošlog septembra je rodila ćerku Aleksis Olimpiju.

"Izgleda kao da nije izgubila nijedan korak. Sjajan način za povratak", rekla je Venus o mlađoj sestri.

U međuvremenu, braniteljka titule u Indijan Velsu Elena Vesnina je do trećeg kola stigla posle preokreta protiv Amerikanke Katarine Belis sa 2:6, 6:1, 6:1.

Sigurnu pobedu u dva seta zabeležila je druga favoritkinja turnira Karolina Voznijacki nad Španjolkom Larom Aruabarenom sa 6:4, 6:1, a problema nije imala ni Elina Svitolina protiv Nemice Mone Bartel sa 6:4, 6:3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: