Maida Drndić 32. u poteri na SP u Estoniji

Bijatlonka Srbije Maida Drndić zauzela je 32. mesto u trci potere na 7,5 kilometara, poslednjeg dana Svetskog prvenstva za mlade i juniore u estonskoj Otepji.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 05.03.2018.

18:35

Maida Drndić 32. u poteri na SP u Estoniji
Foto: Getty Images

19-godišnja Sjeničanka takmičila se u uzrastu mladih biatlonki, a četiri promašaja u drugoj od četiri pucačke serije koštala su je mnogo boljeg plasmana.

Uz ukupno pet promašenih meta, ona je za pobednicom Anastasijom Gorejevom iz Rusije zakasnila četiri minuta i 48,5 sekundi.

Gorejeva, koja je imala tri netačna hica, stazu je prešla za 24 minuta i 24 sekunde, dok je drugoplasirana Nemica Franciska Fnujer, iako je samo jednom promašila, ostvarila 17,5 sekundi slabije vreme.

Treće mesto osvojila je Ami Baserga iz Švajcarske, uz dva promašaja i zaostatak od 29 sekundi.

Nastup u poteri obezbedilo je 60 najboljih mladih biatlonki iz sprinta na šest kilometara, koji je Drndić okončala na 26. poziciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: