Kik-bokserka i džudista najbolji sportisti Zvezde

Svetska i evropska šampionka u kik-boksu Diana Dabetić i prvak sveta u džudou Nemanja Majdov proglašeni su za najbolje sportiste SD Crvena zvezda u 2017.

Izvor: B92

Petak, 02.03.2018.

18:34

Kik-bokserka i džudista najbolji sportisti Zvezde
Foto: StarSport

Oni su priznanja primili na tradicionalnoj 53. svečanosti proglašenja najboljih u SD Crvena zvezda, koje u nedelju slavi 73. rođendan.

"Neverovatan je osećaj i čast stati u red sa takvim velikanima i imenima koja su proglašena za najbolje u Zvezdi. Sada imam dodatni motiv da opravdam poverenje. Sledeći cilj mi je da ove godine opet budem prvak Evrope", samouverena je Dabetićeva.
Foto: StarSport
Majdov se zahvalio klubu, trenerima i predsedniku Upravnog odbora Crvene zvezde Ivanu Todorovu, inače bivšem uspešnom džudisti.

"Velika mi je čast što sam dobio nagradu koja je san svakog sportiste i zvezdaša. Ispunio sam veliku želju, a verujem da ću ponovo dobiti priznanje posle uspeha na Olimpijskim igrama u Tokiju. Todorov me je doveo u Zvezdu i pokazao put do svetske titule", precizirao je Majdov.
Foto: StarSport
Nagradu za trenera dobio je Nenad Peruničić iz rukometnog kluba, sa kojim je osvojio Kup Srbije, dok je najbolji klub iz crveno-bele porodice košarkaški nakon titula ABA lige i Superlige Srbije.

Trener fudbalera Vladan Milojević dobitnik je priznanja "Crveno-belo srce", a specijalne nagrade pripale su ženskom košarkaškom klubu, ženskom vaterpolo i fudbalskom klubu.
Foto: StarSport
Priznanja za životno delo otišla su u ruke generalnog direktora odbojkaškog kluba Ani Avramović i legendarnom fudbaleru Vladimiru Petroviću Pižonu.
Foto: StarSport

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: