Ignjatovićeva za B92: Posle Pjongčanga prvo tražila pasulj

Srpska olimpijska skijašica Nevena Ignjatović kaže za B92 da joj je posl dvadesetak dana u Pjongčangu zafalilo malo domaće kuhinje.

Izvor: B92

Petak, 02.03.2018.

18:20

Ignjatovićeva za B92: Posle Pjongčanga prvo tražila pasulj
Foto: Getty images

Ona je u alpskoj kombinaciji bila 14, dok je u slalomu i vele slalomu bila 26. na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.

Dvadeset sedmogodišnja Kragujevčanka je pojedinačno bila najbolja od četvoro srpskih olimpijaca, probila je mentalnu barijeru jer je bila među najboljih trideset, ali su 24 dana takmičenja stvorila i zamor.

"Dugih je to bilo 20-ak dana, mi smo tamo bili od drugog (februara), dugih ali brzih. Kad vratim vreme, bilo je teško. Meni je kombinacija bila nešto gde sam htela najbolji rezultat i stvarno je bilo teško da ostaneš svež. Nije bilo vremena da se nešto leži u krevetu, odmara, uvek se nešto dešavalo. Ali organizacija je bila super. Sve smo imali na dohvat ruke, sve je bilo korektno, a mi smo kao tim bili super, mali ali odabrani", kaže Nevena Ignjatović u intervjuu za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: