Zvezda čeka odluku – moguće odlaganje meča u Subotici (FOTO)

Utakmica 24. kola fudbalske lige Srbije između Spartaka i Crvene zvezde, gotovo izvesno, biće odložena zbog snega i leda na terenu u Subotici.

Izvor: B92

Petak, 23.02.2018.

15:50

Zvezda čeka odluku – moguće odlaganje meča u Subotici (FOTO)
Foto: FK Crvena zvezda

Spartak je zavnično od Superlige zatražio odlaganje, Cvena zvezda se složila i sada se čeka samo zvanična potvrda, pogotovo što se za nedelju u 13 sati kada je meč zakazan najavljuju nove padavine i temperatura od 10 stepeni ispod nule.

S obzirom na to da će početkom naredne nedelje temperature u Srbiji ići i do 15 stepeni ispod nule, a da je vanredno 25. kolo zakazano za sredu 28. februara, nema sumnje da će biti još odlaganja.

* Na fotografijama je prikazano kako sada izgleda teren u Subotici.
Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: