Devet neverovatnih meseci Bogdana Bogdanovića

Bogdan Bogdanović iza sebe ima devet meseci iz snova, pošto je u tom vremenskom periodu osvojio mnogo toga.

Izvor: B92

Subota, 17.02.2018.

21:00

Devet neverovatnih meseci Bogdana Bogdanovića
Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

Košarkaš Sakramento Kingsa osvojio je Evroligu, bio je izabran u najbolju petorku takmičenja, potom je bio šampion domaće lige sa Fenerbahčeom gde je proglašen i za MVP.

Usledilo je takmičenje sa reprezentacijom Srbije – Evrobasket. U odsustvu mnogih košarkaša Bogdanović je bio pravi lider tima i vodio je Srbiju do srebrne medalje. Uz to bio je i član najbolje petorke na šampionatu.

Usledilo je novo iskustvo za Bogdanovića, NBA liga. Nametnuo se odmah ka lider ekipe, pogodio je za pobedu Kingsa protiv najboljeg defanzivca lige i najbolje ekipe NBA.
Foto: Screenshot/Twitter/HoopsHype
To su čelnici najjače lige na svetu prepoznali i pozvali ga na Ol-star da nastupa na utakmici "Zvezda u usponu". Bogdanović je predvodio tim sveta do pobede, a na kraju mu je uručena i nagrada za MVP utakmice.

Sve to popisao je popularni Tviter nalog "HoopsHype", a zanimljivo da je ovaj tvit "fejvovao", odnosno lajkovao najbolji Evropljanin svih vremena u NBA ligi – Dirk Novicki.

Neverovatnih devet meseci je iza Srbina, a to je prepoznao i Novicki koji bi mogao da dobije pravog naslednika u najjačoj ligi sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: